SHOPPINGBAG 0
Instagram

Överfallsskydd.se - Bara det bästa överfallsskyddet!

Fri frakt Fri Klarna-betalning 1 dags leveranstid
Snögubbe-emoji Julgran-emoji Present-emoji Julen närmar sig - köp klappar på Överfallsskydd.se! Present-emoji Julgran-emoji Snögubbe-emoji
Beställ inom för leverans i morgon Emoji with a yellow truck
Beställ innan söndag kl. 16 för leverans på måndag Emoji with a yellow truck

Kontakt


Varmt välkommen till Överfallsskydd.se!

Du når oss på info@overfallsskydd.se eller 08 - 55 92 55 10.

Vi finns på Köpmangatan 16, 735 31 i Surahammar:

Om oss


Överfallsskydd.se är en del av Överfallsskydd Sverige AB, med organisationsnummer 559047-8763 och momsregistreringsnummer SE559047876301.

Vi erbjuder bara det allra bästa överfallsskyddet. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden, och som oinsatt är det svårt att veta vad man ska välja. Nu behöver du inte söka vidare - vi har gjort urvalet åt dig. Köper du av oss kan du vara säker på att du har det effektivaste skyddet!

Vi har ett nära samarbete med det amerikanska bolaget Sabre, som är världens största tillverkare av försvarsspray. De tillverkar lagliga försvarssprayer åt oss - den svenska marknadens allra bästa. Vi erbjuder också marknadens tveklöst bästa produkt för skydd mot överfall - Combo Försvarsspray från svenska Plegium. Denna nya revolutionerande produkt kombinerar en försvarsspray innehållandes mentol, lila UV-färg och 3m räckvidd med ett avancerat 130 dB överfallslarm och stroboskop-LED-lampa! Utöver detta erbjuder vi två polisrekommenderade överfallslarm från brittiska Minder. Vi har också prisvärda paketerbjudanden samt produkter för skydd hemma och när du är på resa.

Samtliga produkter är 100% lagliga i Sverige, vi erbjuder fri frakt och blixtsnabb leverans.

Partner

Besök gärna vår partner Feelingsafe.se - som har Sveriges bredaste sortiment av självförsvarsprodukter.

Logotyp Feelingsafe.se
99 SEK vid köp av två eller fler! 99 SEK vid köp av två eller fler!