SHOPPINGBAG 0
Instagram

Överfallsskydd.se - Bara det bästa överfallsskyddet!

Fri frakt Fri Klarna-betalning 1 dags leveranstid
Snögubbe-emoji Julgran-emoji Present-emoji Julen närmar sig - köp klappar på Överfallsskydd.se! Present-emoji Julgran-emoji Snögubbe-emoji
Beställ inom för leverans i morgon Emoji with a yellow truck
Beställ innan söndag kl. 16 för leverans på måndag Emoji with a yellow truck

Användning


På denna sida kan du läsa om hur du använder våra produkter.


Plegium Smart/Combo Försvarsspray

Håll flaskan med handen i produktens "grepp", så att du inte täcker för sprutmunstycket med fingrarna. För bästa kontroll, använd tummen för att hantera avtryckaren. För in tummen under skyddslocket.

Säkringsmekanism bild 1 Plegium Combo Försvarsspray
Flaskan är nu redo att avfyras. Tryck ned avtryckaren under skyddslocket för att avfyra.
Säkringsmekanism bild 2 Plegium Combo Försvarsspray
Spraya horisontellt över angriparens ögon från öra till öra. En mycket kraftig stråle med räckvidd 3 m kommer att skjutas ut från flaskan. När du avfyrar sprayen startar stroboskop-LED-lampan, så att du ser var du siktar om det är mörkt. Dessutom aktiveras sirenen på 130 dB för att påkalla uppmärksamhet fråm omgivningen. För att sluta avfyra, släpp upp avtryckaren. Det enda sättet att stänga av stoboskop-LED-lampan och överfallslarmet är genom att med något spetsigt föra upp "TEST"-knappen på sidan av produkten. Om du har en Plegium Smart Försvarsspray skickas en signal till din mobil som i sin tur skickar din position per SMS till nödkontakterna du lagt in i Plegium-appen. Dessutom rings nödkontakterna upp med ett automatiskt telefonsamtal.
Målområde Sabre Defence I.D. - bild på man som får spray i ögonen
Målområde
När du bär sprayen i handen bör du ha tummen under skyddslocket ovanpå avtryckaren, redo att avfyra. När du åter är på en säker plats, ta bort tummen från avtryckaren.


Till toppen ↑

Defence I.D. PLUS Pocket Size

Håll flaskan med handen under flaskans svarta huvud. För bästa grepp och kontroll, använd tummen för att hantera avtryckaren. Avsäkra sprayen genom att vrida avtryckaren så långt det går åt höger.

Säkringsmekanism Sabre Defence I.D. Pocket Size
Baksidan av avtryckaren som det står “press” på kommer nu att vara riktad mot dig om du håller flaskan rakt framför dig. Flaskan är nu redo att avfyras. Tryck ned avtryckaren för att avfyra.
Avfyrning Sabre Defence I.D. Pocket Size
Spraya horisontellt över angriparens ögon från öra till öra. En kraftig stråle med räckvidd 3,5 m kommer att skjutas ut från flaskan. För att sluta avfyra, släpp upp avtryckaren.
Målområde Sabre Defence I.D. - bild på man som får spray i ögonen
Målområde
När du bär sprayen i handen bör du ha den avsäkrad med avtryckaren i avfyrningsläge, redo att avfyra. När du åter är på en säker plats, vrid avtryckaren till vänster till säkrat läge.


Till toppen ↑

Defence I.D. PLUS Pro Size

Håll flaskan med handen under flaskans svarta huvud. För bästa grepp och kontroll, använd tummen för att hantera avtryckaren. För in tummen under skyddslocket.

Säkringsmekanism Sabre Defence I.D. Pro Size
Flaskan är nu redo att avfyras. Tryck ned avtryckaren under skyddslocket för att avfyra.
Avfyrning Sabre Defence I.D. Pro Size
Spraya horisontellt över angriparens ögon från öra till öra. En mycket kraftig stråle med räckvidd 5 m kommer att skjutas ut från flaskan. För att sluta avfyra, släpp upp avtryckaren.
Målområde Sabre Defence I.D. - bild på man som får spray i ögonen
Målområde
När du bär sprayen i handen bör du ha tummen under skyddslocket ovanpå avtryckaren, redo att avfyra. När du åter är på en säker plats, ta bort tummen från avtryckaren.


Till toppen ↑

Våra överfallslarm

Alla våra överfallslarm aktiveras genom att rycka ur en sprint. Detta är det säkraste sättet att aktivera ett överfallslarm. Köp aldrig ett larm som aktiveras genom att man håller en knapp nedtryckt, eftersom ett sådant larm tystnar om du skulle tappa det eller om angriparen slår det ur din hand.

För att att aktivera våra överfallslarm - ryck ur sprinten och släng sprinten åt sidan. Det enda sättet att stänga av larmen är genom att sätta tillbaka sprinten, vilket i praktiken är omöjligt för en angripare.

Sprint till överfallslarmet Sabre Bröstcancer inringad Sprint till överfallslarmet Minder 140 dB inringad Sprint till överfallslarmet Minder 143 dB inringad
Sprintens placering på våra olika larm


Till toppen ↑
99 SEK vid köp av två eller fler! 99 SEK vid köp av två eller fler!